Over ons

Hoi iedereen! Wat leuk dat je even komt lezen over ons bedrijf. 

We zullen maar even beginnen met het uitleggen waar onze naam vandaan komt. De mensen uit Friesland hebben natuurlijk helemaal geen uitleg nodig, want die weten allang dat lytse 'kleine' betekent! 
Dit is 'vernoemd' naar zoonlief Hidde. Papa is namelijk Fries en mama vond lytse veel leuker klinken, dus noemden we he zo. Ondertussen is hij alleen niet zo lyts meer (in mijn ogen). 

 

Toen Hidde ongeveer 3 a 4 maanden was, merkte ik dat hij steeds meer behoefte had aan uitdaging en kwijlproof materiaal. Ik kwam er achter om spul te vinden die ik als geschikt achtige, namelijk mooi, veilig, betaalbaar en duurzaam, erg lastig te vinden waren. 

Dus ging ik zelf aan de knutsel, en ben gaandeweg steeds meer gaan experimenteren met nieuwere materialen en technieken om zo doorlopend zowel de veiligheid als de looks van onze items te verbeteren.

Daarnaast zijn wij ook groot supporters van het ondersteunen van kleine ondernemers, dus zul je hier ook regelmatig 'collaborations' tegenkomen met andere webshops! 

Last maar zeker nog least: wij zijn ambassadeur van Stichting Phéron. Dit is een stichting die zeer mooie dingen betekent voor ouders van sterrenkindjes. Kijk snel op onze pagina voor meer hierover!

 

​Postadres (geen bezoekersadres)

Margrietlaan 3
9363GR Marum

NL19KNAB0258717769
KVK: 78711339

BTW: NL003373170B21

Mailinfo@lytseboef.nl

Whatsapp: 06-41140489

        Betaalmethodes

  • iDeal

  • Paypal

  • Handmatige overschrijving

© 2021 by Lytse Boef. Proudly created by Annelies Meester

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties!