Verzending, levering & retourbeleid

Verzending & levering
  • Lytse boef heeft een verzendtijd van 2 tot 7 werkdagen. Vervolgens heeft PostNL/DHL nog 1 tot 2 werkdagen nodig om het te leveren. Zij leveren niet op zondag en maandag.
     

  • Gepersonaliseerde producten worden meestal binnen 5 - 7 werkdagen verzonden. Producten die vast in ons assortiment zitten, zullen vaak met 2 -3 werkdagen verstuurd worden, mits voorradig.

  • Mocht de levertijd afwijken van bovenstaande, zullen wij contact met je opnemen. Houd vooral je spam inbox in de gaten, want het schijnt dat onze mailtjes daar nog wel eens terecht kunnen komen.

  • De meeste producten passen door de brievenbus, hierdoor zijn de verzendkosten laag. In enkele gevallen, zijn producten hier te groot voor en zal het verzonden moeten worden met de pakketpost.

 

Tarieven binnen NL:
Brievenbuspost: €3,95
Pakketpost: €5,75

Retourbeleid

Onze producten mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden, mits ongebruikt. Een retour dient altijd eerst aangemeld te worden via de mail: info@lytseboef.nl

 

Mocht je de track en trace code van de retourzending hebben, zouden wij het fijn vinden dat je die ook aan ons laat weten, dan kunnen wij in de gaten houden dat je pakketje veilig bij ons aankomt. Na aankomst van de retourzending zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten via dezelfde wijze waar je mee betaald hebt.

LET OP:
- Wij doen niet aan ruilen, alleen aan retourzendingen.

- Maatwerk valt buiten de wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen. Dit houudt in dat gepersonaliseerde producten niet retour worden genomen. 

TIP!
Als je met paypal betaald hebt, dan kan je via paypal de kosten van de retourzending vergoed krijgen via hun site.

Retouradres:
Lytse boef
Margrietlaan 3
9363GR Marum

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting 

© 2020 by Lytse Boef. Proudly created by Annelies Meester

​Postadres: ( geen bezoekersadres)

Margrietlaan 3
9363GR Marum                                              info@lytseboef.nl                                

NL19KNAB0258717769              
KVK: 78711339

BTW: NL003373170B21

  • Facebook
  • Instagram
0